راهنمای استفاده و نحوه راه‌اندازی فرهای برقی

راهنمای استفاده و نحوه راه‌اندازی فرهای برقی

در این مطلب نکاتی در خصوص استفاده از فرهای برقی و نحوه راه‌اندازی آن‌ها آورده شده است. لطفا پیش از استفاده از فرهای برقی حتما به این موارد توجه داشته باشید.

در صورت قرار دادن فر روی زمین (سرامیک) با رعایت اصول ایمنی حتما دمپایی پلاستیکی به پا داشته باشید.

۱.  برای بار اول که دستگاه را روشن می‎کنید، درب فر را باز گذاشته (بدون سینی – لامپ داخل خاموش) و دو کلید را از سمت چپ (کلید اول مربوط به المنت بالا و کلید وسط مربوط به المنت پایین) در حالت روشن قرار داده و ترموستات را روی عدد ۱۰۰ تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید. بعد از آن ترموستات را روی عدد ۱۵۰ تنظیم کرده به مدت ۵ دقیقه صبر کنید. مقداری دود مشاهده می‎شود که طبیعی است. فر را خاموش کنید و از بستن درب آن خودداری کنید.

۲.  از جابجا کردن فر هنگام کار خودداری کنید.

۳.  بعد از استفاده از فر کلیدها را خاموش و ترموستات را به آهستگی به درجه صفر برگردانید.

۴.  در صورت استفاده از فرهای دو طبقه، بعد از گذشت ۲۰ دقیقه جای سینی‎ها را عوض کنید.

۵.  لامپ داخل دستگاه فقط برای نظارت بر پخت غذا است و نباید روشن باشد.

۶.  حداکثر دمای مجاز فر ۲۱۰ درجه است. از قراردادن ترموستات روی درجه بالاتر خودداری کنید.

درجه حرارت برای پخت کیک و شیرینی ۱۵۰ و برای سایر غذاها ۲۰۰ درجه می‌باشد.