دسته‌بندی نشده

راهنمای استفاده و نحوه راه‌اندازی فرهای برقی

راهنمای استفاده و نحوه راه‌اندازی فرهای برقی

در این مطلب نکاتی در خصوص استفاده از فرهای برقی و نحوه راه‌اندازی آن‌ها آورده شده است. لطفا پیش از استفاده از فرهای برقی حتما به این موارد توجه داشته باشید.

در صورت قرار دادن فر روی زمین (سرامیک) با رعایت اصول ایمنی حتما دمپایی پلاستیکی به پا داشته باشید.

۱.  برای بار اول که دستگاه را روشن می‎کنید، درب فر را باز گذاشته (بدون سینی – لامپ داخل خاموش) و دو کلید را از سمت چپ (کلید اول مربوط به المنت بالا و کلید وسط مربوط به المنت پایین) در حالت روشن قرار داده و ترموستات را روی عدد 100 تنظیم کنید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید. بعد از آن ترموستات را روی عدد 150 تنظیم کرده به مدت 5 دقیقه صبر کنید. مقداری دود مشاهده می‎شود که طبیعی است. فر را خاموش کنید و از بستن درب آن خودداری کنید.

2.  از جابجا کردن فر هنگام کار خودداری کنید.

3.  بعد از استفاده از فر کلیدها را خاموش و ترموستات را به آهستگی به درجه صفر برگردانید.

4.  در صورت استفاده از فرهای دو طبقه، بعد از گذشت 20 دقیقه جای سینی‎ها را عوض کنید.

5.  لامپ داخل دستگاه فقط برای نظارت بر پخت غذا است و نباید روشن باشد.

6.  حداکثر دمای مجاز فر 210 درجه است. از قراردادن ترموستات روی درجه بالاتر خودداری کنید.

درجه حرارت برای پخت کیک و شیرینی 150 و برای سایر غذاها 200 درجه می‌باشد.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *